A Fogacska Program részletei iskolás gyermekek számára, akik már megkapták az ellenőrzőjükbe ragasztható matricát és a digitális levelet. Kérjük, olvassa el figyelemmel a félreértések elkerülése érdekében!

Ma már köztudott, hogy a száj és a fogak higiéniájának nélkülözhetetlen szerepe van a szervezetünk harmonikus és egészséges fejlődésében. Éppen ezért fontos, hogy már gyerekkorban életünk részévé váljon a rendszeres fogápolás és fogorvosi ellenőrzés.

A „Dental Centrum egyesület a gyerekekért” ezt próbálja odaadóan felvállalni, és a Fogacska program elindításával ebben segíteni a gyerekeket Székelyudvarhelyen, Székelykereszúron, Sepsiszentgyörgyön és Kézdivásárhelyen is.

A Program egy hiánypótló kezdeményezés, amely azért jött létre, hogy az iskoláskorú gyerekeket az egészségmegőrzésre nevelje.

A program által minden évben egy ingyenes szolgáltatást kapnak a gyerekek egyesületünktől ajándékba, amit egy éven belül, a fogorvossal való előzetes időpont egyeztetés után vehetnek igénybe (a sürgősségi esetek nem tartoznak ebbe a kategóriába). Amennyiben a fogorvos előzetes (legalább egy nappal az időpont előtt) értesítése nélkül nem jelenik meg a páciens a megegyezett időpontban, abban az évben már nem használhatja fel az ingyenes szolgáltatást.

A 100 lej értékű szolgáltatás egy állapotfelmérést és egy kezelést tartalmaz, amely igény szerint lehet fogkozmetika, fogkezelés, fogtömés, digitális fogászati röntgen felvétel vagy esetenként foghúzás

Az ingyenes szűrést a gyerekek az ellenőrzőjükbe ragasztott névre szóló bizonylat felmutatásával vehetik igénybe a fogorvossal való előzetes időpont egyeztetés után az adott városban.

A Dental Centrum igyekszik mielőbb megkötni szerződéseit az összes székelyudavrhelyi, székelykeresztúri és kézdivásárhelyi iskolával, és bevonni diákjaikat a Fogacska Programba.

Ha az Ön gyermeke már megkapta az ellenőrzőjébe ragasztható matricát és a digitális levelet, időpontot foglalhat székelyudvarhelyi, székelykeresztúri, kézdivásárhelyi rendelőinkbe (annak függvényében, melyik településen jár gyermeke iskolába) az alábbi telefonszámokon:

SZÉKELYUDVARHELY:

1. Polimed Center épülete, Bethlenfalvi út 1-3:

 • Dr. Erőss Enikő
 • Dr. Hajdu-Andó Melinda
 • Dr. Nonn Árpád

2. Virágok sétány 6/3:

 • Dr. Derzsi Emőke 
 • Dr. Bódogh (Takács) Eszter
 • Dr. Orbán Beáta

3.  Villanytelep utca 2. (régi fogászat)

 • Dr. Orbán Jácint

 

SZÉKELYKERESZTÚR

Szabadságtér 23. szám - Centrumban bevásárlóközpont

 • Dr. Birtalan Nóra
 • Dr. Dajbukát-Kiss Beatrix

KÉZDIVÁSÁRHELY

Purczel János utca 1. szám:

 • Dr. Derzsi Emőke
 • Dr. Pászka Norbert

 

SEPSISZENTGYÖRGY

Sport utca 9/5D (Nárcisz utca sarka)

 • Dr. Derzsi Emőke

FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL! 

Programálás: 0266 217 420.

 

 

Kapcsolódó

Állapotfelmérés Ingyenes állapotfelmérés

Minden páciensünknek biztosítunk egy teljes körű ingyenes fogászati állapotfelmérést.

Bővebben

Hófehér fogakkal! Akciós fogfehérítés

Fogfehérítés egy ülésben (rendelőben) – hatása gyors és 3 – 6 hónapig tart. Otthoni fehérítés – hatása körülbelül 6 – 8 hónapot tart.

Bővebben

Természetes hatás, biztos megoldás! Akciós cirkónium-kerámia korona

A cirkónium-kerámiából készült korona teljes értékű helyettesítője lehet az eredeti fogaknak, mivel a tartósság és az esztétika szempontjából is magas színvonalat képvisel.

Bővebben

TÖRÖTT MŰFOGSOROK JAVÍTÁSA, ALÁBÉLELÉSE! a Dental Centrumnál

A Dental Centrum fogtechnikus csapata műfogsorok (protézisek) javítását és alábélelését is vállalja.

Bővebben

Lépjen kapcsolatba velünk